Az Így lehetsz igazi cheerleader a Könyvhéten is bemutatkozott!

A BEAC három, saját kiadású sport témájú könyvével (Így lehetsz igazi cheerleader, A Prokopp, Én is BEACOS vagyok) is képviseltette magát június 9. és 12. között, a 93. Ünnepi Könyvhéten.

A fiatal korosztálytól az idősebbekig, mindenki nagy érdeklődéssel fogadta műveinket. A rendezvény ideje alatt számos régi sportolóval találkoztunk, akik egykor a BEAC pályáin edzettek. Megannyi érdekes történetet, élményt meséltek el nekünk a találkozáskor.

Az érdeklődőket játékos kvízzel és ajándék könyvjelzőkkel vártuk standunknál.

A BEAC-pavilonnál egy látványos fellépés erejéig bemutatkoztak az ELTE-BEAC cheerleaderei is, akik gyönyörű emeléseket mutattak be. A nézősereg vastapssal jutalmazta meg a mutatványokat.

A Könyvhét színpadán az Így lehetsz igazi cheerleader című könyvünkről – hazánk első magyar nyelvű cheer könyvéről – a szerzővel, Dr. Kovácsik Ritával, valamint Gerlei Annával – a címlapfotó cheerleaderével, a kötet szerkesztőjével-, beszélgetett Simon Gábor a BEAC igazgatója.

Örülünk, hogy az Ünnepi Könyvhét látogatói számára is be tudtuk mutatni a BEAC könyvkiadói munkásságát, és az első magyar nyelven íródott cheer könyvet.

A beszélgetés célja a sportág bemutatása volt több szemszögből is. Rita, mint egykori sportoló, edző és íróként mesélte el a cheer fejlődését. Anna, pedig oszlopos tagja ELTE-BEAC versenycsapatának, így kulisszatitkokat is tudott mesélni a résztvevők számára.