Házi könyvbemutató a IV. Cheer Gálán

December 11-én negyedik alkalommal került megrendezésre az ELTE- BEAC Cheerleading szakosztályának karácsonyi gálaműsora, a Semmelweis Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati egyetem cheerleading szakosztályaival társszervezésben. Az eseménynek vadonatúj helyszín, a Ludovika Sportcsarnok adott otthon, mely új színt vitt a közel két órás műsorba.

Az este folyamán több mint 150 sportoló mutatta be tudását 17 műsorszám során és több mint 300 néző látogatott ki a rendezvényre.

A résztvevőket köszöntötte Simon Gábor, a BEAC igazgatója, Várszegi Kornélia, a Semmelweis Egyetem Sportközpont vezetője, valamint Nagy Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportirodájának vezetője.

Az esemény egyben az Így lehetsz igazi cheerleader című első magyar nyelvű szakkönyv házi bemutatója is volt. A művet mind a sportolók, mint a közönség kitörő lelkesedéssel fogadták.

Simon Gábor, a kiadó részéről köszöntötte a nézőket és a sportolókat: „Sporttörténeti pillanat a mai, hiszen egy igazi csapatmunkának köszönhetően elkészült a hazai cheerközösség első magyar nyelvű szakkönyve. Köszönet mindenkinek, aki ebben részt vett, és időt, energiát áldozott azért, hogy a magyar cheerleading egy következő korszakába léphessen.”

Az esemény során a könyv elkészítésében közreműködő csapattagokat, sportolókat és edzőket köszöntötte egy-egy könyv átadásával Kovácsik Rita a könyv írója-szerkesztője. Kancsár Enikő, Gerlei Anna, Vagyas Fanni és Nagy-Kismarci Bence társszerzőként, Oláh Petra, Szabó Hanna és Reseterics Luca pedig szakmai lektorként segítették a könyv kiadását.

Azok a sportolók, akik részt vett a könyvben szereplő fotók, képek és illusztrációk elkészítésében szintén egy könyvet vehettek át: Lőrinczy-Nagy Emerencia, Molnár Tamara, Dr. Busai András, Hock Gergely, Molnár Szilvia, Békefi Ákos, Gay Katalin, Szabó Kristóf, Andicsku Ivett, Springer Csenge, Fejes Ladislav, Miklós Mátyás, Gutierez-Sarabia Melissa, Vrazsovits Rita, Szurovcsák Cintia, Selmeczi Franciska, Ilosvay Viktória, Bercsényi Melinda, Hauk Korina, Ficzere Nikolett, Vágási Veronika, Cseszkó Lili, Olajos Judit, Skornyák Dorottya, Burián András, Márkó Hajnalka, Alexandr Merzliakov, Láncos Laura, Auth Boglárka, Auth Vivien, Krasznay Emese.

A kiadvány fotósa, képszerkesztője Simó Szabolcs, és Zsiborás Zsolt kiváló munkájáért kapott egy könyvet emlékbe.

A könyv nagy sikert aratott a gála résztvevői körében, és sokan a helyszíni vásárlási lehetőséggel élve már a könyv boldog tulajdonosainak tudhatják magukat.

Még nem késő, hogy a karácsonyfa alá kerüljön a könyv. Irány a BEAC webshopja.