Köszönet a támogatóinknak

A könyv megírásához hasonlóan igazi támogatói csapat állt össze azért, hogy kiadhassuk az első magyar nyelvű cheer könyvet.

Kovácsik Ritát, a könyv egyik szerzőjét kérdeztük arról, hogy hogyan zajlott a támogatókeresés, és kik álltak a könyv kiadása mögé:

„Nagy öröm volt számomra, hogy a BEAC-cal, és kiemelten a cheerleader csapatunkkal kapcsolatban álló valamennyi szervezet első szóra mellénk állt, és segített előteremteni a könyv kiadásához szükséges anyagi erőforrásokat. Mindenek előtt köszönetet szeretnék mondani a magyar cheerleading összetartó közösségének, a Magyar Cheer Szövetségnek és Fertetics Andrea elnökasszonynak.” 

Ki az akiket külön megemlítenél a sok támogató közül?

„Külön szeretném kiemelni az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkárságát, Dr. Szabó Tünde államtitkár asszonyt; az Eötvös Loránd Tudományegyetem kancellárját, Dr. Scheuer Gyulát; a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség vezetőit, kiemelten Juhász Péter főtitkárt; valamint a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökét, Szöllősi Györgyöt, és alelnökét Dr. Csisztu Zsuzsát.”

Voltak a könyvnek más támogatói is? Esetleg nemzetközi szervezetek is támogatták a kiadást?

 „Igen, az országos szervezetek közül meg kell említenem Dr. Deutsch Tamás elnök úr segítségét, a Sportegyesületek Országos Szövetsége is fontosnak tartotta, hogy 2021-ben jelenjen meg magyarul könyv a cheer sportról. A nemzetközi partnereink között pedig az Európai Cheer Szövetség elnökének, Aljaž Britvič-nek, valamint Ina Tiittulának, a finn cheer válogatott egyik edzőjének kell óriási köszönetet mondanom.”