Olvasói vélemények

Az „Így lehetsz igazi cheerleader” könyvről érkezett több olvasói értékelés, ami mindenki számára izgalmas lehet. Olvassátok szeretettel!

„Nagyon tetszik a könyvben, hogy egy egyszerű cheerhez nem értő személy számára is teljesen értelmezhető. Külön örültem, hogy egy fejezetet szenteltek az edzői szempontoknak, így teljes rálátást ad a sportra. Maga a könyv kinézetre szép, jól lapozható és kiváló az anyaga. A borítón lévő kép nagyon jól elkapott pillanat, tökéletesen bemutatja a cheerleading sportot. Amiért kimondottan tetszik, hogy szaknyelven íródott mégis világos és érthető, hiszen sok-sok képpel szemléltetik az újdonságokat. Olyan emberek szerepelnek a képeken, akikkel a versenyeken is lehet találkozni, számomra ez még hitelesebbé és profibbá teszi a könyvet. Sokak számára (bele értve engem is) sok kérdés merült fel a könyv elolvasása előtt. Nem ismertem a szabályzatot, milyen kellékek szükségesek, mi számít hibának, van -e specifikus bemelegítés, vannak-e tipikus térformák és adott technikák. Egy szó, mint száz az összes kérdésemre profi és kielégítő választ kaptam, akár szövegesen akár képes formában. Nagyon tetszik a könyvben a tudatos, fokozatos felépítés, az alapoktól a nagy formációkig. A végén a függelék hasznos a laikusok számára, bár így is minden érthető a könyvből. Összességében szerintem egy remek alapkönyv a cheerleadinghez, gratulálok az elkészítéséhez.”

Köszönjük szépen az ELTE PPK rekreációszakos hallgatóinak: Ónodi Zsombornak és Bartha Dorottyának.

Ha te is szeretnéd mielőbb a kezedben fogni, rendelt meg még ma a BEAC webshopból: https://www.beac.hu/termek/igy-lehetsz-igazi-cheerleader